Google+

Vacatures & Stages

Wil je bij een dynamisch, jong en internationaal bedrijf werken? KILROY is altijd op zoek naar gemotiveerde collega's met talent. Bij ons zijn de lijnen kort, denken we verder dan ons eigen werkveld en pakken we uitdagingen aan met een lach!

Werken bij KILROY betekent jezelf en je carrière ontwikkelen

KILROY is een jonge en dynamische organisatie en heeft een internationale focus. Wij staan altijd open om meer over onszelf en de wereld om ons heen te leren. Om onze klanten zo goed mogelijk te begrijpen, is het belangrijk dat je zelf hebt gereisd, gestudeerd of gewerkt in het buitenland - afhankelijk van de afdeling waarin je wilt werken. Lees hier meer over onze filosofie.

Als internationaal bedrijf zijn de meeste trainingen en interne communicatie in het Engels. Het is daarom een must een goede kennis van het Engels te hebben. De competenties van het KILROY personeel worden voortdurend ontwikkeld door middel van interne opleidingen, studiereizen en trainingen van onze partners wereldwijd.

 

Huidige vacatures

Hieronder vind je onze vacatures. Klik op de specifieke vacature voor meer informatie over de functie en het profiel dat we zoeken.

Wat gebeurt er nadat je je sollicitatie hebt verzonden

We lezen alle sollicitaties. Als je solliciteert op een openstaande vacature, zullen wij altijd een bevestiging sturen dat we je sollicitatie hebben ontvangen. Na de sluitdatum ontvang je een persoonlijke reactie en informatie over het eventuele verdere proces.

Travel Specialist or Study Counselor

Ben je op zoek naar een baan als Travel Specialist, houd er dan rekening mee dat je minstens drie maanden aaneengesloten hebt gereisd buiten Europa. Als je op zoek bent naar een baan als Study Counselor moet je minstens één semester in het buitenland hebben gestudeerd.

Vacatures Hoofdkantoor in Denemarken

Bent je geïnteresseerd in een positie bij ons internationale hoofdkantoor in Kopenhagen, Denemarken, bezoek dan hier de website van KILROY International. Je kan ook open sollicitaties sturen voor posities binnen business development, klantenservice, financiën, internationale marketing en IT.

Contact