Google+

Explore life met KILROY

Bekijk de nieuwste KILROY commercial hieronder. Tip: speel de commercial af op een zo groot mogelijk scherm en geef een flinke draai aan de volumeknop!

A world of opportunities - de nieuwe KILROY commercial

De "Explore life" filosofie laat precies zien waar KILROY voor staat. Of je nou op wereldreis gaat, in Azië gaat backpacken, in het buitenland gaat studeren of een vrijwilligersproject gaat doen. Wij laten je graag zien wat je allemaal KUNT doen, maar jij bepaalt het! "Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself."

Het Explore life manifest:

Life is about exploring the moments that matter. Moments that no one can take away from you, that will stay with you forever.

Maybe it’s time to leave and discover what you always wanted to achieve, find the places you always dreamt of, but only vaguely imagined experiencing.

Perhaps you need to challenge yourself; realize who you are and embrace who you are becoming.

Perhaps you just have to get lost to find yourself.

There is something out there that will define you!

Explore life - reis de wereld rond

Met KILROY verleg je letterlijk je grenzen. Combineer jouw favoriete bestemmingen tot een wereldticket en ga op wereldreis. Op bestemming heb je keuze uit meer dan duizend toffe rondreizen, die je deelt met andere backpackers en jongeren. 

 

 

Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden! Leer surfen in een van onze surfkampjes of verken de onderwaterwereld tijdens een duikcursus. Combineer jouw reis met een vrijwilligersproject, spot wildlife tijdens een safari of ga - zo vrij als een vogel - roadtrippen! Begin jouw reis met een talencursus, zodat je de beste tips aan de locals kunt vragen. 

Explore life - studeren in het buitenland 

Is het jouw droom te studeren in het buitenland? Hoe tof is het een semester in het buitenland te doen, of waarom doe je niet je gehele bachelorstudie of masterstudie in het buitenland? Ook jouw stage in het buitenland regel je bij KILROY. Het staat ontzettend goed op je cv en leert je helemaal aanpassen aan een nieuwe taal en cultuur. Je ontmoet veel locals, maar maakt ook vrienden overal ter wereld. Get koalified!! 

Blink jij uit in een sport en wil je in het buitenland studeren? Neem dan contact met ons op voor een sportbeurs.  

Explore life... zonder blut te raken!

We weten goed dat reizen niet goedkoop is. Het zou zonde zijn als je op bestemming toffe dingen niet kunt doen omdat je reisbudget op is. Lees hier alles over een budget maken voor je (wereld)reis. Een goede optie is werken en reizen tegelijk, dit kan met een Working Holiday. Zo speel je quitte en kom je niet bankroet thuis.  

Wat je ook gaat doen in het buitenland, vergeet jouw ISIC kaart niet! Met je ISIC kaart identificeer jij je als student en krijgt daarnaast toegang tot meer dan 40.000+ studentenkortingen in meer dan 133 landen. Je krijgt korting op eten & drinken, software & hardware, cultuur & entertainment, studietools & studiemateriaal en online shopping. En dat voor 15 euro!   

Explore life met KILROY
Contact

 

Contact