Google+

Maak kennis met de KILROY generatie

KILROY's klanten reizen al bijna een halve eeuw de hele wereld rond!
KILROY draait om het ontdekken van de wereld. In september 1991 hebben we onze naam veranderd in KILROY, maar onze geschiedenis gaat helemaal terug naar 1946. Al meer dan een halve eeuw hebben we met heel veel plezier mensen op weg geholpen naar hun ontdekkingsreis rond de wereld.

Maak kennis met een aantal mensen die wij de wereld over gestuurd hebben. Het ene verhaal nog fascinerender dan het andere. Als je je eerste trip naar de andere kant van de wereld aan het plannen bent kan je veel advies halen uit deze verhalen!

Maak kennis met twee 1991-reizigers

Jacob en Clare gingen beiden backpackend de wereld over in 1991. Hoe hebben ze hun tickets geboekt? En hoe communiceerden ze met hun ouders thuis zonder internet? Lees de verhalen van Jacob en Clare en leer hoe men over de wereld reisde in 1991.

jacob-russia-trans-mongolia.jpg

Maak kennis met de KILROY generatie

OlavMalinSaana, Stefan en Victor: allemaal geboren in september 1991. Lees over hun levens tot nu toe en over hun dromen voor de toekomst. Ze hebben al veel reizen achter de rug en zijn dus de aangewezen personen om advies te geven voor jouw avonturen naar het buitenland.

malin-sweden.jpg 

Contact